Stiltedag Mindfulness

Stiltedag Mindfulness

Start 06 november 2022 10:30 tot 16:30

Bij Jewel Heart

tvrijt@hanfortmanncentrum.nl

06 50 63 32 99

Docent: Ted van Rijt


  

Stiltedag Mindfulness

Een stiltedag geeft verdieping aan je mindfulnessbeoefening. De stilte brengt je in contact met wat er op een diepere laag in je leven speelt. Het brengt je thuis bij jezelf.

Is deze dag iets voor mij?

De Stiltedag is bedoeld voor cursisten die eerder een cursus ‘Mindfulness: training in aandacht’ hebben gevolgd bij het Han Fortmann Centrum of elders (8 bijeenkomsten van 2,5). De stiltedagen vallen samen met de stiltedagen van een lopende mindfulnessgroep.

Door een dag voornamelijk gericht te zijn op wat er zich van binnen afspeelt aan lichaamsgewaarwordingen, gevoelens, emoties en gedachten ontstaat vanzelf een diepere doorleving en inzicht van wat van waarde is in jouw leven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een stiltedag worden bijna alle formele oefeningen (zit- en loopmeditatie, bewegingsoefeningen, bodyscan) van de mindfulness training aangeboden en daarnaast is er ruimte voor een wandeling in stilte. Tussendoor is er gelegenheid om opmerkzaamheid te oefenen tijdens de lunch en koffie/thee pauzes.

Wat deelnemers ervaren

"Het heeft me zo goed gedaan om echt een dag tijd te nemen voor mezelf en tot rust te komen. Innerlijk verstild ga ik vol vertrouwen terug naar huis"

"De dag heeft mij mooie inzichten opgeleverd waar ik mee verder kan"

Kosten

€ 60,- incl. btw

Praktische informatie

Datum: zaterdag 11 juni 2022

Tijd: 10.30 - 16.30 uur

Plaats: Jewel Heart, Hatertseveldweg 284, 6532 XX Nijmegen, Asangazaal

Aantal cursisten: 8 - 20

Vereiste vooropleiding: Mindfulness training in aandacht (MBSR of MBCT)

Tijdsinvestering: naast de hierboven vermelde contacturen geen.

Docent

Ted van Rijt is ervaren en gecertificeerd mindfulnesstrainer, categorie 1 van de beroepsvereniging VMBN en compassietrainer categorie A (Zie verder onder Docenten.)

 

HFC knop Aanmelden

Aanmelding kan tot uiterlijk twee dagen voor de stiltedag.