Open les Mindfulness Yoga ONLINE (LET OP: nieuwe datum)

Open les Mindfulness Yoga ONLINE (LET OP: nieuwe datum)

Start 29 augustus 2022 19:30 tot 20:45

peter@moveconsultancy.nl

06 33 92 24 12

Docent: Peter Kooij


 

Deze Open les is via Zoom eenvoudig te volgen op laptop, pc, tablet, of smartphone. Deelnemers kunnen zich op de gebruikelijke manier aanmelden via het aanmeldformulier (zie knop ‘Aanmelden’ hierboven). De docent neemt dan contact op en mailt het linkje naar Zoom. (De open les is online, de cursussen zelf zijn op locatie.)

Is Mindfulness Yoga iets voor mij?

Mindfulness yoga is een meditatieve vorm van yoga, waarbij het aandachtig aanwezig zijn centraal staat. Alle lessen omvatten oefeningen met het lichaam als uitgangspunt. Maar het gaat daarbij niet om lenigheid of spierkracht. Bewust voelen, aandacht voor wat er speelt in lichaam en geest - dáár draait het om. Die houding neem je mee in alle oefeningen: in concentratie en rust; bij inspanning en ontspanning; in het leren natuurlijk te ademen; in staan, zitten, lopen; in meditatie. Zo vergroot je spelenderwijs je lichaamsbewustzijn.

Voor meer informatie vind je binnen het cluster Yoga & Communicatie

Maak kennis tijdens een open les

Tijdens een open les kun je kennismaken met de cursus en de docent. Deelname verplicht je tot niets. Een open les geeft je de mogelijkheid om rustig aan te voelen of de cursus of activiteit bij je past.Wat deelnemers zeggen

Cursisten omschrijven hun ervaringen vaak als: leren ontspannen; aandacht in het nu; stil worden; inzinken in jezelf; soepele, goede rug; rust in het zijn; rust en ruimte; geheel van mijn lichaam; spanningen opmerken en loslaten; aandachtig zijn. 

De docent

Peter Kooij is docent yoga en meditatie; tevens trainer/coach persoonlijke communicatie en effectiviteit. Lees hier meer

Praktische informatie

Datum: maandagavond 29 augustus 2022

Tijd: 19.30 - 20.45 uur.

Online

Kosten: De Open les is gratis.

Vereiste vooropleiding: geen

Tijdsinvestering: naast de hierboven vermelde contacturen geen.

 

HFC knop Aanmelden