Starten met zenmeditatie. Goed idee

Starten met zenmeditatie. Goed idee

Bij Zendo

dick.verstegen@gmail.com

06-53776474 of 024-7850103

http://www.zennijmegen.nl

Docent: Leerling van zenleraar Dick Verstegen


 

Voor zijn zenprogramma werkt het Han Fortmann Centrum nauw samen met Zen Centrum Nijmegen dat onder leidng staat van Dick Verstegen, docent aan het Han Fortmann Centrum. Zen Centrum Nijmegen biedt doorlopend trajecten voor starters aan. Wie een introductie zenmeditatie wil volgen, kan zich aanmelden voor een starters-traject.

Wat houdt het starters-traject in?

Zo’n traject houdt het volgende in: Na aanmelding via de inschrijvingsknop krijg je een telefoontje of mail van een van de startersbegeleiders van Zen Centrum Nijmegen. Dat zijn studenten van Dick Verstegen sensei. Deze begeleider zorgt dat je een introductiescholing krijgt. Dat kan één-op-één zijn of in een klein groepje. De exacte data worden in onderling overleg vastgesteld. Het starterstraject omvat minimaal drie maal anderhalf uur introductietraining. Deze introductie bestaat uit:

Deze training is een opstap naar deelname in een doorgaande groep voor het hele semester. De kosten voor die deelname in de doorgaande groep zijn standaard: € 34,- p.m. ; of draagkrachttarief: € 27,- p.m. op basis van automatische afschrijving die je zelf regelt. Bij deelname aan een doorgaande groep verbind je je voor zes maanden. Daarna is opzegging per maand mogelijk. 

Begin cursus en data starters-traject

In onderling overleg.

Docent

Student van Dick Verstegen sensei.

Plaats

Zen Centrum Nijmegen, Petruslaan 1, Heilig Landstichting.

Kosten starters-traject

€ 100,– of € 75,–  bij draagkrachtkorting.

Aanmelden

Zie knop 'Aanmelden' bovenaan deze pagina.