Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 482 niet laden

Terugkomavond Mindfulness, thema: 'Aandacht voor kracht'

Terugkomavond Mindfulness, thema: 'Aandacht voor kracht'

Van 17 juni 2019 20:00 tot 22:00

Bij Centrum De Appel

info@mindfulmoving.nl

06 28 83 54 38

http://www.mindfulmoving.nl

Labels: Simone Lips


 

Wat brengt een terugkomavond mindfulness je?

Verfris en versterk je mindfulnessbeoefening. Door deel te nemen krijg je een impuls om de beoefening levendig te houden. De wisselende thema's zorgen voor nieuwe inspiratie, zodat je weer mindful je leven in kunt. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedere avond heeft een eigen thema. Dit keer is dat 'Aandacht voor kracht'. Tijdens een terugkomavond herhalen we één of twee basisoefeningen uit de cursus en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Waarom werkt dit?

Voortgaande beoefening van mindfulness zorgt ervoor dat je minder snel terugvalt in oude patronen. Je blijft fris en opmerkzaam en staat meer open voor het huidige moment.

Wat deelnemers ervaren

"Altijd weer verrassend wat er op zo’n avond met mij gebeurt. Het geeft steun om samen met anderen die ik vaak niet ken te oefenen. Het geeft een gevoel van verbondenheid en het helpt om te weten dat ik niet de enige ben die het lastig vindt om mindfulness in mijn dagelijks leven te integreren."

Voor wie is een terugkomavond mindfulness?

De terugkomavonden zijn bedoeld voor cursisten die eerder een cursus ‘Mindfulness: training in aandacht’ hebben gevolgd. Cursisten die elders een training mindfulness (8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag) hebben gevolgd zijn ook van harte welkom. De avonden zullen afwisselend door één van de trainers worden begeleid.

 

Datum en tijd: maandag 17 juni, 20:00 - 22:00 uur
Aantal cursisten: 8 - 20
Locatie: Centrum de Appel
Prijs: € 15,- incl. btw
Aanmelden: klik bovenaan op knop 'Aanmelden'