• Agenda06 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda07 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda04 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda03 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda05 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda01 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen

Basiscursus Sjamanisme

Start 05 mei 2018 09:30 tot 17:00
Docent: Sandor Joo

CURSUS GAAT NIET DOOR VANWEGE ZIEKTE DOCENT 

Sjamanisme is de oudst bekende spirituele weg, nog steeds levend onder sommige natuurvolkeren. Het is ook een spirituele geneeswijze, waarbij de bewuste overgang naar alternatieve realiteiten de kern van het proces vormt. De sjamaan functioneert als geestelijk begeleider, genezer of heler. Met behulp van trommel of ratel begeeft hij zich in de niet alledaagse werkelijkheid, waar hij de nodige informatie of begeleiding ontvangt ten behoeve van zichzelf of zijn cliënt.

In deze workshop leren wij bovengenoemde bewuste overgang naar de alternatieve realiteit te hanteren en komen wij in aanraking met ook in het hier en nu bruikbare rituelen, die ervaringsgericht en helend van aard zijn. Behalve als bijdrage in een persoonlijk groeiproces, kan deze workshop ook als een praktische kennismaking worden gezien met de principes en technieken van het sjamanisme, geschikt voor studerenden of werkenden in de zorg en de menswetenschappen.

Sandor Joó is ingewijd door de Hongaarse sjamaan Joska Soos en heeft zich verder gevormd bij The Foundation for Shamanic Studies (Michael Harner), Paul Uccusic en Daan van Kampenhout. Hij is na zijn theaterdirecteurschap nu actief als paranormaal therapeut en astrologisch adviseur. Hij is tevens gecertificeerd als Healing Touch therapeut, geeft trainingen in sjamanisme, is Reiki Master en actief in rituelen en meditatie.

Workshopdata: 5 en 6 mei 2018 van 09.30-17.00

Deelname kosten: € 140,- (studerenden € 95,-)

Aanmelden: klik op knop 'deelnemen' bovenaan, of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via sms: 06-38742233

Meer info over sjamanisme zie: www.shamanicstudies.net

 • Peter Kooij

  Ik ben nu ruim 25 jaar met veel plezier en succes werkzaam als trainer / coach voor individuen en groepen. Na mijn academische studie volgde ik opleidingen in Arbo-zorg en kwaliteitszorg en in coaching en training. Daarnaast volgde én volg ik regelmatig trainingen ter verdieping van mijn praktische en theoretische (zelf)kennis. Ik werkte onder meer als docent medische biologie aan het HBO en als crisismanager. Ook ben ik vele jaren werkzaam als docent yoga. Ik ben gecertificeerd coach bij het Europees / Amerikaanse Newfield Coaching Instituut.
 • Monique Hoogakker

  Monique Hoogakker

  “Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien”
  Mahatma Gandhi

  Geweldloze of Verbindende Communicatie geeft woorden aan wat werkelijk van waarde is. Het brengt mij diepere verbinding en mildheid met mezelf en met anderen. Met passie en plezier wil ik bijdragen aan kwaliteit in (werk)relaties. Door deelnemers te stimuleren hun vaardigheden te ontwikkelen om harmonie, begrip en helderheid te creëren. Ik geef training en coaching vanuit het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie aan teams, individuen en stellen. In 2013 ben ik gecertificeerd als "International Trainer" bij het Center for Nonviolent Communication (CNVC). De laatste 10 jaar geef ik trainingen vanuit mijn praktijk “Vol-Leven”. Na mijn studies Orthopedagogiek en Communicatie heb ik ruim twintig jaar met veel plezier ondernemingsraden en directies in zorg en welzijn getraind en gecoacht. Vanaf 2006 leef en train ik vanuit het gedachtegoed van Verbindende Communicatie. Met Vol-Leven inspireer ik mensen om voluit te leven, de blik naar binnen te richten en te onderzoeken wat er werkelijk toe doet. “Omdat, als je openstaat voor jezelf, je ook open kan staan voor de ander.”

  www.vol-leven.nu
  M: 06 41310921
 • Peter Kooij
 • Monique Hoogakker
 • Fortmanncentrum Mindfulness Nijmegen Banner 1
  Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
  Ontspanning is wie je bent.
 • Fortmanncentrum Mindfulness Nijmegen Banner 2
  Zullen we samen
  onszelf zijn?
 • Fortmanncentrum Mindfulness Nijmegen Banner 3
  In de stilte van het denken
  hoorje de antwoorden.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor de HFC Nieuwsbrief.

Invalid Input

Invalid Input

Ongeldige invoer

Contact

fortmanncentrum logo

 


Centrum de Appel

Groesbeekseweg 428
6523 PP Nijmegen
i hanfortmanncentrum.nl
e info@hanfortmanncentrum.nl
m 06 50 63 32 99

Neem contact met mij op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer