• Agenda01 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda06 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda07 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda04 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda05 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda03 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen

Intuïtie, energie en heling (jaartraining, deel 3)

Start 29 maart 2018 19:30 tot 22:00
0049-2826-918023 (D)
Docent: Sandor Joo

Een jaartraining in drie delen.

Deel I: basis
Intuïtie is weten zonder redeneren, waarnemen met de geest: een innerlijk weten dat toegang geeft tot een diepe bron van kennis. Het is een brug tussen dagelijks bewustzijn en onderbewustzijn. In onze cognitief en rationeel gestuurde maatschappij is hiervoor vaak weinig ruimte. Toch is integratie van intuïtieve vermogens van groot belang voor ons groeiproces en onze heelwording.
In deze training leer je je waarneming te sensibiliseren, je verbeeldingskracht te ontplooien, te werken met subtiele energie, latente vermogens te (her-)ontdekken en toe te passen. Ook ervaar je de betekenis van gegrond zijn in openheid en zelfvertrouwen, de kracht van het aanwezig zijn in het hier en nu. Alsook het omgaan met je innerlijke gids en het jezelf ervaren als een fysiek-geestelijk-spiritueel wezen. Het geleerde bevordert en ondersteunt je creatieve potenties; verwondering en religieus besef krijgen nieuwe impulsen. Ook voel je je meer gegrond en stevig staan: aanwezig in het hier en nu.

De werkvormen zijn: energiewerk (aura, chakra’s, bescherming, healing), meditatie, adem, stem, visualisatie, lichaamswerk, autogene training, beweging en rituelen. Deel I is onderdeel van een jaartraining, maar kan eventueel ook afzonderlijk worden gevolgd. In januari 2018 begint als verdere verdieping deel II en later deel III van deze training.

Doel: ontplooiing van intuïtieve vaardigheden als bijdrage tot je functioneren in het dagelijks leven.

Deel II: vervolg

Intuïtie is weten zonder redeneren, waarnemen met de geest, een innerlijk weten dat toegang geeft tot een diepe bron van kennis. Het is een brug tussen dagelijks bewustzijn en onderbewustzijn.
Als je al eerder aan ontwikkeling van je intuïtieve mogelijkheden hebt gewerkt, waarbij je je de omgang met gronding, energiewerk, chakra’s, beweging, klank, rituelen en meditatie eigen hebt gemaakt, kan de behoefte aan verdieping en nadere integratie in het dagelijks leven van het geleerde ontstaan. In deze training wordt hieraan gewerkt via oefeningen en rituelen. Het ervaren van en het omgaan met energetische en spirituele krachten staat centraal, met als doel je verdere menselijke en spirituele ontplooiing.

Doel: het verdiepen van je menselijke en spirituele ontwikkeling. Het ontdekte intuïtieve en helende vermogen nader ontwikkelen en nog meer op de dagelijkse praktijk toespitsen.

Deel III: verdieping

In dit deel van de jaartraining zullen de persoonlijke, soms als paranormale vermogens omschreven mogelijkheden nader worden ontwikkeld. Het gaat daarbij om 5 bijeenkomsten in het late voorjaar van 2018.

'Het geleerde in de cursus zorgt ervoor dat ik meer stilsta in het moment en bewust leef in het NU, ook met mensen om mij heen. Ik ben gevoeliger en daarmee zekerder geworden en heb meer vertrouwen in de keuzes die ik maak. Ervaren van Transcendente ZIJN'.
Afdelingsdirecteur

Sandor Joó is na zijn theaterdirecteurschap werkzaam als gecertificeerd healer, trainer intuïtieve ontwikkeling en sjamanisme en leidt een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Data Deel 3 donderdag 29 maart, 5, 12, 19 en 26 april 2018

Tijd van 19.30 - 22.00 uur

Kosten € 160,-, minimum inkomen € 135,-, studenten € 85,-, zakelijk 185,- Inbegrepen is eventuele individuele begeleiding.
Deelnemers minimum / maximum 6 - 12

Inschrijven: voor deelname aan deel 3 is in principe deel 1 en 2  voorondersteld. Neem contact op met de docent

Aanmelden: Druk op de knop bovenaan deze pagina

Sandor Joó
T. 0049-2826-918023 (D)
M. 06-38 74 22 33 (in NL) (via sms)
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Monique Hoogakker

  Monique Hoogakker

  “Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien”
  Mahatma Gandhi

  Geweldloze of Verbindende Communicatie geeft woorden aan wat werkelijk van waarde is. Het brengt mij diepere verbinding en mildheid met mezelf en met anderen. Met passie en plezier wil ik bijdragen aan kwaliteit in (werk)relaties. Door deelnemers te stimuleren hun vaardigheden te ontwikkelen om harmonie, begrip en helderheid te creëren. Ik geef training en coaching vanuit het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie aan teams, individuen en stellen. In 2013 ben ik gecertificeerd als "International Trainer" bij het Center for Nonviolent Communication (CNVC). De laatste 10 jaar geef ik trainingen vanuit mijn praktijk “Vol-Leven”. Na mijn studies Orthopedagogiek en Communicatie heb ik ruim twintig jaar met veel plezier ondernemingsraden en directies in zorg en welzijn getraind en gecoacht. Vanaf 2006 leef en train ik vanuit het gedachtegoed van Verbindende Communicatie. Met Vol-Leven inspireer ik mensen om voluit te leven, de blik naar binnen te richten en te onderzoeken wat er werkelijk toe doet. “Omdat, als je openstaat voor jezelf, je ook open kan staan voor de ander.”

  www.vol-leven.nu
  M: 06 41310921
 • Peter Kooij

  Ik ben nu ruim 25 jaar met veel plezier en succes werkzaam als trainer / coach voor individuen en groepen. Na mijn academische studie volgde ik opleidingen in Arbo-zorg en kwaliteitszorg en in coaching en training. Daarnaast volgde én volg ik regelmatig trainingen ter verdieping van mijn praktische en theoretische (zelf)kennis. Ik werkte onder meer als docent medische biologie aan het HBO en als crisismanager. Ook ben ik vele jaren werkzaam als docent yoga. Ik ben gecertificeerd coach bij het Europees / Amerikaanse Newfield Coaching Instituut.
 • Monique Hoogakker
 • Peter Kooij
 • Fortmanncentrum Mindfulness Nijmegen Banner 1
  Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
  Ontspanning is wie je bent.
 • Fortmanncentrum Mindfulness Nijmegen Banner 2
  Zullen we samen
  onszelf zijn?
 • Fortmanncentrum Mindfulness Nijmegen Banner 3
  In de stilte van het denken
  hoorje de antwoorden.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor de HFC Nieuwsbrief.

Invalid Input

Invalid Input

Ongeldige invoer

Contact

fortmanncentrum logo

 


Centrum de Appel

Groesbeekseweg 428
6523 PP Nijmegen
i hanfortmanncentrum.nl
e info@hanfortmanncentrum.nl
m 06 50 63 32 99

Neem contact met mij op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer