Laden Evenementen

Jaargroep ‘Meer mindfulness in je leven’

Docent: Wendy Kersemaekers

Merk je dat je na de mindfulness training weer terugvalt in oude patronen en dat het geleerde naar de achtergrond gaat? Wil je je mindfulness vaardigheden verder ontwikkelen en blijven toepassen in je leven?

De 8-weekse training is het begin van de rest van je leven, zoals de laatste bijeenkomst zo mooi heet. Het valt vaak niet mee om er na de training mee verder te gaan. Maar als je daarna regelmatig samen blijft oefenen en uitwisselen, blijf je geïnspireerd, blijft mindfulness in je leven, waarbij je met en van elkaar leert. In deze jaargroep ga je meer en meer jouw manier van beoefening ontwikkelen en de vruchten hiervan plukken. Denk hierbij aan het meer bewust zijn, anders omgaan met lastige situaties of gevoelens, het herkennen en ombuigen van automatische patronen, en het ervaren van meer regie over jezelf.

Is deze jaargroep iets voor mij?

Deze jaargroep is bedoeld voor mensen die een mindfulnesstraining en/of compassietraining gevolgd hebben, die graag samen met anderen hun beoefening willen verdiepen, en zich voor een jaar willen committeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Deze jaargroep is een (grotendeels) vaste groep die 10 keer bij elkaar komt verspreid over een jaar van september t/m juni (ongeveer 1 keer per maand). De bijeenkomsten duren 2 uur. We besteden zeker de helft van de tijd aan oefeningen aan de hand van verschillende thema’s met aandacht voor verdieping en toepassing in je dagelijks leven. In de uitwisseling maken we gebruik van interpersoonlijke mindfulness beoefening: mindful spreken en luisteren.

Naast de bijeenkomsten is het ook de bedoeling dat je thuis oefent, zodat je jouw manier van beoefenen verder ontwikkelt, en mindfulness en de bijbehorende bewustwording, emotieregulatie en milde grondhouding steeds meer in je leven komt.

Kosten

€300,- (normaal tarief) incl BTW
€400,- (normaal tarief) incl BTW
€200,- (normaal tarief) incl BTW

Kosten zijn inclusief intake, studiemateriaal en koffie/thee.

Startniveau

Ervaren, je hebt eerder een mindfulnesstraining gevolgd of bent geschoold in een andere vorm van meditatie.

Data

Donderdagavond: 8 sep, 4 okt, 4 nov, 1 dec 2022, 2 feb, 2 mrt, 6 apr, 11 mei, 1 jun, 29 jun 2023

Tijdsinvestering

Naast de bovenvermelde contacturen wordt oefentijd naar eigen inzicht geadviseerd.

Aanmelden

Is de cursus al begonnen? Neem dan contact op met de docent en informeer of je tussentijds kunt instromen.

Aanmeldingsformulier

VOORNAAM
ACHTERNAAM
ADRES
POSTCODE
E-MAILADRES
PLAATSNAAM
TELEFOONNUMMER
IK MELD MIJ AAN VOOR
TARIEF VAN TOEPASSING
BETALING
NIEUWSBRIEF
VOORWAARDEN

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen. Het Han Fortmann Centrum gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie privacy verklaring.