Laden Evenementen

Open les mindfulness voor kinderen van de basisschool

Docent: Ellen Budding

Gun jij je kind meer rust en vertrouwen in zichzelf? En minder (last hebben van) spanning en piekeren? Dan is de 8-weekse kindertraining mindfulness (Methode Eline Snel), bekend van het boek ‘Stilzitten als een kikker’, wellicht echt iets voor hem of haar.

Wat houdt de aandachttraining in?

Tijdens de aandachttraining leren kinderen om vanuit een vriendelijke, opmerkzame houding hun aandacht stabiliseren, richten en verplaatsen. Ze raken vertrouwd met hun binnenwereld, zonder meteen te hoeven oordelen over wat ze denken, voelen of ervaren. Gewoon ‘zijn’ met dat wat er is. Ook leren ze moeilijke gevoelens en gedachten (h)erkennen zonder erdoor meegesleept te hoeven worden of te doen alsof ze er niet zijn. Tot slot leren ze aardig zijn voor zichzelf en anderen.

Maak kennis tijdens de open les

Tijdens de open les kunnen je kind en jij kennismaken met de docent Ellen Budding, en ervaren wat het oefenen in aandacht inhoudt. We doen enkele oefeningen en er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Deelname verplicht jullie tot niets. De open les geeft je kind de mogelijkheid om te onderzoeken of de training bij hem of haar past.

Kosten

€ 10,-

Niveau

Beginner of enige meditatie-ervaring.

Aanmelden

Aanmeldingsformulier

VOORNAAM
ACHTERNAAM
ADRES
POSTCODE
E-MAILADRES
PLAATSNAAM
TELEFOONNUMMER
IK MELD MIJ AAN:
BETALING
NIEUWSBRIEF
VOORWAARDEN
Algemene voorwaarden *

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.
Het Han Fortmann Centrum gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie privacy verklaring.