Laden Evenementen

Open les mindfulness voor middelbare scholieren

Docent: Ellen Budding

Gun jij je puber handvatten hoe om te gaan met een hoofd vol gedachten en gevoelens van stress, angst of somberheid? Dan is de 10-weekse jongerentraining mindfulness (Methode Eline Snel) wellicht echt iets voor hem of haar.

Wat houdt de aandachttraining in?

Tijdens de aandachttraining leren jongeren om vanuit een vriendelijke, opmerkzame houding hun aandacht stabiliseren, richten en verplaatsen. Ze raken vertrouwd met hun binnenwereld, zonder meteen te hoeven oordelen over wat ze denken, voelen of ervaren. Gewoon ‘zijn’ met dat wat er is. Ook leren ze omgaan met stress en moeilijke gevoelens en gedachten (h)erkennen zonder erdoor meegesleept te hoeven worden of te doen alsof ze er niet zijn. Tot slot en niet onbelangrijk gezien de vaak kritische en oordelende innerlijke stem van een puber, leren ze aardig zijn voor zichzelf en anderen.

Maak kennis tijdens de open les

Tijdens de open les kan je kind kennismaken met de docent Ellen Budding, en ervaren wat het oefenen in aandacht inhoudt. We doen enkele oefeningen en er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Deelname verplicht je kind tot niets. De open les geeft de mogelijkheid om te onderzoeken of de training bij hem of haar past.

Kosten

€ 10,-

Niveau

Beginner of enige meditatie-ervaring.

Aanmelden

Aanmeldingsformulier

VOORNAAM
ACHTERNAAM
ADRES
POSTCODE
E-MAILADRES
PLAATSNAAM
TELEFOONNUMMER
IK MELD MIJ AAN:
BETALING
NIEUWSBRIEF
VOORWAARDEN
Algemene voorwaarden *

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen. Het Han Fortmann Centrum gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie privacy verklaring.